Produkty dla mięso ame (1137)

Szynka 100% Iberico karmiona żołędziami – Premium Rezerwa 80 Montaneras Edycja Specjalna - Szynka

Szynka 100% Iberico karmiona żołędziami – Premium Rezerwa 80 Montaneras Edycja Specjalna - Szynka

Our Premium Reserve 80 Montaneras series is made up of a total of 80 pieces with more than 48 months of slow and deliberate curing in our best granite cellar in Guijuelo under the personal care and supervision of Don Miguel. In addition, our Premium Reserve 80 Montaneras hams, being 100% Iberian breed and fed on acorns, contain the highest percentage of oleic acid (over 56%). In addition, each piece of our Premium Reserve 80 Montaneras is an exclusive piece. A QR code located on the box of each piece allows access to the card with its specific properties such as the date of birth and slaughter of the animal, its weight or the proportions of palmitic, stearic, oleic and linoleic acids. With Pemium Reserve 80 Montaneras , we have achieved a taste experience that has led us to achieve excellence and total quality. SKU:530001
Stek rumsztykowy - Tył - Gotowy do Krojenia - Wycięcia

Stek rumsztykowy - Tył - Gotowy do Krojenia - Wycięcia

Rumsteck - Arrière - Prêt à Découper - Eclatés
Rzeźnia przepiórek

Rzeźnia przepiórek

Elevage de cailles dans les Vosges.
V588

V588

V588 Largeur de coupe:488mm Largeur:805mm Hauteur:1000mm Longueur:650mm Puissance:0,75Kw
KOSZ DUROC Z SZYNKĄ - KOSZE PREZENTOWE

KOSZ DUROC Z SZYNKĄ - KOSZE PREZENTOWE

DUROC BASKET WITH HAM - GIFT BASKETS Reference:5116 WEIGHT:Jamón 8-8.5 Kg; Chorizo ​​600 gms; Lomo 750 gms
300 tsv-r dom - DO SUSZONEGO MIĘSA

300 tsv-r dom - DO SUSZONEGO MIĘSA

DIMENSIONS AND WEIGHT A mm 360 B mm 460 C mm 520 D mm 610 E mm 515 Peso kg 21 PACKAGING DIMENSIONS Box dimensions 58 x 71 x 63 cm Total weight 40 kg Volume 0.25 m³ Motor:Single phase, 115-220-240 V, 50-60 Hz Power:0.35 HP / 0.245 kW Lama:Ø mm 250 RPM:300 CUTTING THICKNESS:mm 0'16 USEFUL CUT:L x H mm 240×200
Przyprawa 7 przypraw

Przyprawa 7 przypraw

Esta mezcla de especias tiene su origen en los diversos pueblos que habitan la zona geográfica comprendida entre el mediterráneo oriental y la península arábica. De intenso aroma y sabor, contiene notas dulces y carece de elementos picantes; se utiliza en todo tipo de estofados y asados de carne (shawarma, kebab, tajine, pinchos, etc), adobado de carnes picadas para uso en rellenos y kofta. Muy usado como ingrediente en otras mezclas de especias. Formato:Tarro 750g, Bote 150g
Kurczak z Rożna

Kurczak z Rożna

Zutaten: Scheiben Döner aus Hähnchenfleisch Spezielle Gewürze Wasser Salz Lieferbar von 5 bis 120 Kg
BEZKOŚCIOWE WOŁOWE - Wołowina z udźcem i ogonem

BEZKOŚCIOWE WOŁOWE - Wołowina z udźcem i ogonem

Beef rump with cap and tail
Skrawki boczku - skrawki boczku, świeże i mrożone, solone lub niesolone, wędzone lub niewędzone.

Skrawki boczku - skrawki boczku, świeże i mrożone, solone lub niesolone, wędzone lub niewędzone.

bacon trimmings , fresh and frozen, salted or not salted, smoked or not smoked.
Cały prosiak

Cały prosiak

Les recettes traiteur de la Maison Quillard propose des solutions sur mesure pour les repas de famille : porcelet entier ou demi porcelet (20 ou 10 personnes), à rôtir farci aux légumes et au filet mignon accompagné de sa sauce au Porto. Il se décline aussi en cuissot et filet (6 ou 8 personnes).
Mrożona Pierś Z Kurczaka - Mrożona Pierś Z Kurczaka

Mrożona Pierś Z Kurczaka - Mrożona Pierś Z Kurczaka

Beste gefrorene Hühnerbrust Produkt: Gefrorene Hühnerbrust Verpackung: 10 kg Karton Qualität: Eine Note Zertifizierung: HALAL-, ISO- sowie FSSC-Zertifikate Lagerbedingungen: -18 ° C und niedriger Gefriertyp: IWP, IQF Haltbarkeit: 12 Monate MOQ: 27MT (1 * 40 'Container)
Makaron ziemniaczany

Makaron ziemniaczany

Wir bieten Ihnen folgende Kartoffelteigwaren an: - Gnocci - Gnocci, gefüllt - Gnoccetti
CBF 1000-2000 Cyclefreeze

CBF 1000-2000 Cyclefreeze

Qualität: Verbesserte Schnittqualität, Gesteigerte Ausbeute, optimale Formstabilität, geringste Aussaftung, weniger Risiko zu Farbänderungen, keine schwarzen Knochen (keine CO² -Direktbegasung). Der Temperierschockfroster CBF sorgt für genaue Oberflächenfrostung von Fleischstücken innerhalb von ca. 6-20 Min, abhängig von der Größe und der Eingangstemperatur der Fleischstücke. Der CBF ist ein im Kreislauf funktionierender Schockfroster. Über einen Klappenmechanismus schiebt der Bediener Fleischstücke in einen der Frosterkörbe. Die Transportkette bewegt sich dann um einen Takt zum nächsten Korb. Der Bediener wiederholt den Prozess immer wieder. Die Steuerung taktet die Körbe so, dass nach der eingestellten Zeit (z.B. 8 min) die temperierten Produkte ausgeworfen werden. Die Fleischstücke werden nebeneinander in Transportkörbe gelegt (max. Beladebreite 1400 mm) und durchwandern den Temperierschrank in etwa 6 bis 20 Minuten, je nach Einstellung.
X-Class II 800 Pro - Waga PC

X-Class II 800 Pro - Waga PC

Moderne PC-Technik in kompaktem Design. Mehr Performance Dank leistungsstarkem Intel® Quad Core Prozessor und großem Arbeitsspeicher. Die Bizerba XC II 800 Pro bietet Ihnen Funktionen für die moderne Frischetheke: Sie können mit ihr Ware wiegen, auszeichnen, Kunden beraten und kassieren. Kommunizieren Sie Informationen, Werbeinhalte und Cross Selling Aktionen über das brillante Kundendisplay. Kombiniert mit einer Kassenschublade wird die Thekenwaage zur effizienten Kassenlösung. Der 3-in-1 Drucker ist einzigartig am Markt: Mit nur einem Gerät können Sie Bons, Etiketten und Linerless bedrucken. Einsatzbereich - Bedienung - Selbstbedienung - Preisauszeichner/Vorverpackung - Multimedia Anwendung - Kasse Highlights - High-End PC-Waage mit leistungsstarkem Intel® Quad Core Prozessor: Mehr Performance für optimierte Grafikdarstellung bei niedrigem Energieverbrauch - Betriebsunabhängig - 3-in-1 Drucker mit Bon-, Etikett- oder Linerlessbetrieb - High-End Bizerba Software Paket
BKM.12 Maszyna do mielenia mięsa - Obudowa/taca ze stali nierdzewnej, łatwa do czyszczenia, demontowalna nakrętka, talerz, ostrze i śruba

BKM.12 Maszyna do mielenia mięsa - Obudowa/taca ze stali nierdzewnej, łatwa do czyszczenia, demontowalna nakrętka, talerz, ostrze i śruba

Product Code BKM.12 Capacity (Kg/h) 100 Voltage (Volt/Hz) 220 / 50-60 Power(kW/hp) 0,55 / 0,7 Weight (Kg.) 25 Dimensions(mm) 540x260x310
Życie Pulpy

Życie Pulpy

Pulpa de vita la rosu.
Pizza z ramienia Emmental - Pizza ekologiczna i mrożona

Pizza z ramienia Emmental - Pizza ekologiczna i mrożona

Pizza bio pré-cuite au feu de bois et surgelée. Produit conditionné dans une boite à pizza. Poids:10x360g
FCA 160 - Automatyczny Podwójny Klipper (maszyna do klipowania)

FCA 160 - Automatyczny Podwójny Klipper (maszyna do klipowania)

Maximum automation – for the 38 – 160 mm calibre range at up to 160 cycles per minute in continuous mode The FCA 160 offers unrivalled versatility combined with highest automation. It closes collagen casings up to 90 mm, fibrous casings up to 120 mm and plastic casings up to 160 mm (depending on the material thickness). Subject to technical modifications.
Solenie & Dojrzewanie

Solenie & Dojrzewanie

Hamfit Gamme de salaisons en poudre pour l'injection de produits carnés cuits. Rawfit Gamme d’agents de maturation pour les préparations de viande crue et/ou fumée.
BELLOTA CULAR CHORIZO - BELLOTA CULAR CHORIZO KAMPANIA 5 DP – przybliżona waga na jednostkę 1,3 kg

BELLOTA CULAR CHORIZO - BELLOTA CULAR CHORIZO KAMPANIA 5 DP – przybliżona waga na jednostkę 1,3 kg

Chorizo Cular de Bellota 5 Dompales El Chorizo Cular de Bellota ibérico de DOMPAL se elabora con carne picada y grasa de cerdo, condimentada con pimentón y ajo, todo ello embutido en tripa natural. Peso Aproximado 1,3Kg
unidry - ultra wysoka chłonność podkładka z super cienkimi właściwościami chłonnymi

unidry - ultra wysoka chłonność podkładka z super cienkimi właściwościami chłonnymi

unidry is the worlds highest absorbent pad ,reaching to 7500 - 26000 ml sqm aborbency in pads or reels.it combines high absorbency with the thinnest of absorbent media.this allows tremendous space saving and thus carbon foot print reductions in both transit,storage and material usage.allied to all this ,unidry is dust free.
Maszyna do suszenia Buffalo - Maszyna do suszenia

Maszyna do suszenia Buffalo - Maszyna do suszenia

What is dry aging of meat? Meat (usually beef) in the first phase loses moisture, which allows it a special micro-climate created by the Dry Aging Machine. The process of dry aging stimulates the growth of certain fungal species (molds) to the outer surface of the meat. This does not cause deterioration, but on the surface of the meat forms an external "core" which is cut off when the meat is cooked. These fungal species supplement the natural enzymes in beef, by doing so they help to grow and improve the taste of meat. Thamnidium (fungal species) is especially known and it produces collagenolytic enzymes which significantly contribute to the gentleness and taste of dry old meat. Because of the expensive drying process, the prepared meat until now was only available in elite restaurants and hotels...
Królik - Królik Nowozelandzki

Królik - Królik Nowozelandzki

Yeni Zellanda Tavşanları %100 Kendi Üretimimizdir. Anaç tavşan ve anaç altı tavşan satışımız bulunmaktadır.Etlik tavşan olarak yetiştirilen bu tavşanlar doğurma ve kilo açısından en iyi Tavşan katagorisinde yer almaktadır.Her ile gönderim vardır.Detaylı bilgi için sayfamızda yer alan telefon numarasıyla irtibat kurabilirsiniz.
zamrażarka -40°C na wózku - mrożenie na wózku

zamrażarka -40°C na wózku - mrożenie na wózku

ampia gamma di surgelatori a carrelli . da 1 a 10 carrelli con teglie da 600x800 oppure GASTRONORM . Possibilità di personalizzazione LENTA COTTURA ed altre funzioni incluse potete visionare la gamma completa nel nostro sito . Abbattitori e Surgelatori rapidi: Progettati per sostenere temperature da -40°C/-60°C a +120°C e per tutti i tipi di prodotti alimentari. Le apparecchiature sono interamente rivestite in acciaio inox con isolamento in poliuretano espanso a densità 42 kg/mc. I gas refrigeranti rispettano le normative ecologiche e lo sbrinamento avviene in maniera manuale o automatizzata con gas caldo. l controller (disponibili in versione touch screen) sono in grado di gestire cicli di abbattimento (+3°C) o di surgelazione (-18°C) sia a tempo che a temperatura, tramite il controllo della temperatura al cuore del prodotto. Sono dotati di dispositivo per il passaggio automatico in conservazione a fine ciclo. Modelli fino a 10 carrelli della tipologia GN 2/1 o 600×800.
Tusze do znakowania mięsa - Tusze do kodowania mięsa. Aplikacja ręczna i aplikacja za pomocą drukarki.

Tusze do znakowania mięsa - Tusze do kodowania mięsa. Aplikacja ręczna i aplikacja za pomocą drukarki.

Tinta alimentaria para marcar carne. Marcaje manual y mediante impresora. Nuestras tintas garantizan un marcaje perfecto sobre carnes frescas, incluso después de procesos de salación, ahumado o congelado. La marca se percibe perfectamente. Tinta para MER. Disponibles en envases de 1, 5 y 25 litros. Colores: marrón, rojo y azul.
Kurkuma - Kurkuma E100

Kurkuma - Kurkuma E100

Curcuma E100 Le curcuma est une plante à fleurs de la famille du gingembre, Zingiberaceae, dont les racines sont utilisées en cuisine. Le site La plante est rhizomateuse, herbacée, pérenne, et est originaire du sous-continent indien et de l'Asie du Sud-Est. du sous-continent indien et de l'Asie du Sud-Est. Elle nécessite des températures comprises entre 20 et 30 °C (68 et 86 °F) et des précipitations annuelles quantité considérable de précipitations annuelles pour se développer. Le pigment curcumine est obtenu par extraction par solvant de rhizomes séchés de Curcuma Longa L. (curcuma) d'origine indienne. (curcuma) d'origine indienne. La curcumine est cristallisée, séchée et réduite en poudre afin de pour atteindre la pureté. Le curcuma peut être produit sous diverses formes, notamment sous forme de poudres hydrosolubles et dispersibles ou sous forme de poudre. poudres ou liquides solubles et dispersibles dans l'eau et peut être hautement concentré si nécessaire.
Zewnętrzna maszyna do pakowania próżniowego z czterema dyszami - Maszyna do pakowania próżniowego

Zewnętrzna maszyna do pakowania próżniowego z czterema dyszami - Maszyna do pakowania próżniowego

External vacuum packaging machine four nozzles suitable for electronic components, IC swashplates, semiconductors. Hardware, pharmaceutical chemical raw materials, food, meat, dry goods, vegetables, fresh fruits, beans and various fluids (such as with a small amount of liquid, semi-fluid, particles) and other materials, vacuum or nitrogen-filled sealing packaging. It can achieve anti-oxidation, anti-corrosion, anti-mildew, moisture-proof and other fresh-keeping and quality-preserving effects. External vacuum packaging machine four nozzles adopts no vacuum chamber, which directly vacuums or fills the packaging bag with nitrogen. It occupies a small space and is flexible, convenient and practical to move at will. It is suitable for chain stores, supermarkets, specialty stores, laboratories, small or processed food production enterprises, etc. Model:450OT Sealing size :450*8 Voltage:380V/50-60Hz/3phase Sealing Power:0.6 KW Pump Power:No oil pump 0.37KW/ oil pump 0.75KW(pneumatic pump, no electricity required) Packing speed:1~5 circle/min Net Weight:100kg Overall size:590*750*1230mm
Premium makaron z Gragnano, miasta producentów makaronu - powoli suszony, 14% zawartości białka

Premium makaron z Gragnano, miasta producentów makaronu - powoli suszony, 14% zawartości białka

Die Stadt Gragnano hat dank der Sorgfalt bei der Auswahl des gesamten Produktionsprozesses, die Auszeichnung IGP: geschützte Ursprungs Bezeichnung erhalten. Raue Oberfläche, ideale Saucen Aufnahme!
Tarcze do pił tarczowych - Tarcze do przetwarzania mięsa

Tarcze do pił tarczowych - Tarcze do przetwarzania mięsa

We are capable of producing a variety of blades for food processing and slaughtering machines. Offering blades in the best quality stainless steel, we are able to meet stringent requirements put in place by our customers to ensure our blades are food-safe. We recognise a lot of OEM reference codes, but we are also able to reverse engineer our blades from samples, or from your own technical drawing. Applications for these type of blades could include fish slicing, breaking meat, cutting meat, slaughtering animals, trimming meat, skinning fish, slicing meat and processing poultry all the way through the production line.